10 funktioner i Google Classroom der gør dit arbejde nemmere

Jeg er ret vild med Google Classroom, jeg bruger det til at gøre en masse funktioner i mit daglige arbejde som lærer nemmere. Her er der 10 funktioner der gør min hverdag nemmere.

1. Tildeling af opgaver

Du kan tildele eleverne opgaver, her kan du nemt dele links og google dokumenter. Eleverne kan nemt aflevere digitale opgaver og links.

 

2. Elevoversigt

Når du har tildelt en opgave har du en oversigt over om dine elever har lavet opgaven færdig og du kan nemt skrive beskeder til dem personligt. Laver de opgaven i et Google dokument er det automatisk delt med dig og du kan følge med i opgaven løbende.

 

3. differentiering af opgaver

Du kan selv bestemme hvilke elever der skal tildeles opgaven, så du kan give forskellige elever forskellige opgaver i samme Classroom. Eleverne kan kun se den opgave de har fået tildelt.

 

4. Funktionen “Opret en kopi til hver enkelt elev”

Her kan du vedhæfte en skabelon af et Google dokument, når eleven så opretter opgaven, kommer der automatisk en kopi, som de så kan skrive i uden at de andre elever kan se det.

 

5. Kalender

Alle afleveringer ligger i en Classroom kalender hvor både elever og lærer kan følge med i hvilke opgaver de har for og hvornår de skal afleveres. Classroom opretter også selv en kalender med afleveringer i deres almindelige google kalender, som er knyttet til deres skolekonto.

 

6. Nemt at dele digitale materialer

Du kan nemt og hurtigt dele links, dokumenter, videoer osv med dine elever. Du kan også tildele beskederne emner så de er nemme at finde tilbage til.

7. Genbrug indlæg

Har du et indlæg du skal bruge flere gange, kan du genbruge dine gamle indlæg. Så behøves man ikke at skrive det igen.

8. Vis holdkode 

Den nemmeste måde at tilføje elever til dit Classroom er at få dem til at skrive holdkoden til det enkle Classroom. Det kan du gøre rigtig nemt ved at vise koden på projekteren.

9. Værge funktion 

Du kan skrive en email på elevens forældre ind, så får de en ugentligt oversigt over hvilke opgaver deres barn har for.

10. mobil app 

Der er en meget velfungerende mobil app til Google Classroom, hvilket gør det nemt at dele beskeder med elever, de ser dem oftere når det er over mobilen og de kan hurtigt svare.

Mangler jeg noget? Så smid en kommentar her under 🙂

Facebook Comments