05/11/2015

Om mig og min blog

Jeg arbejde til daglig på Friskolen Skallerup hvor vi underviser efter et koncept vi kalder temabaseret undervisning.

Den korte version er at vi har droppet fagene og underviser efter temaer istedet for.  Jeg har arbejdet der siden 2015, inden da var jeg på en stor folkeskole i Frederikshavn.

Bloggen her startede jeg mest pga at der altid har været en del der spørger mig efter gode tips til at bruge forskellige teknologier i deres undervisning, så jeg tænkte at jeg lige så godt kunne dele så meget som muligt, så alle kan få glæde af det og blive inspireret til deres undervisning. Ligsom jeg selv bliver inspireret af at læse blogs fra uddannelsesverdenen.

Jeg har altid elsket at prøve nye ting og er ret nørdet, så derfor har det altid været oplagt at afprøve nye teknologier i min undervisning, samtidigt er jeg meget optaget af hvordan vi tænker læring og uddannelse. Jeg tror og mener at vi skal have mere fokus på det kreative og innovative i vores læring. Det er blevet lidt en mission for mig at vise at det ikke er en modsætning til den klassiske faglighed, men at det faktisk kan styrke fagligheden, især hos udskolingen. I den sammenhæng er jeg blevet Certificeret Google innovator for at få flere værktøjer og et større netværk til min mission med passion, kreativitet og innovation i udskolingen. Så det er min blog også kommet til at handle lidt om. Se mit Google Edu Directory her.

Jeg bruger Google Suite for Education i min daglige undervisning og derfor omhandler en del af indlæggene også om hvordan man kan bruge det system i sin undervisning. Jeg syntes selv det er et fremragende stykke værktøj til både lærer og elever.

Foruden mit daglige arbejde og min blog, så er jeg også en del af et projekt vi kalder Edunør. Her arbejder vi med at bruge engineering til at til at skabe interesse og motivation til de klassiske naturfag fag, især fysik og matematik. Læs mere om det projekt her Edunør.dk.

Man er altid velkommen til kontakte mig, jeg deler gerne ud af erfaringer og ser alt sparing som en mulighed for udvikling.

Mail: i@ianstenz.dk

Jeg elsker at skabe nyt og udvikle mig, det er det der driver mig og giver mig energi.

                                “if you think you are there, you are probably already falling behind”

                                                                                                        #innovatorsmindset