Skoleårsforsætter

02

Har aldrig gjort i det med nytårsforsætter, men for nogle år siden lavede jeg mit første nytårsforsæt, det handlede om at jeg gerne ville se en gammel barndomsven noget mere og det lykkedes ret godt og vi har set hinanden jævnligt siden.

Det inspirere mig til at lave nogle skoleårsforsætter til det nye skoleår. Det fungere godt og motiver mig. Det er super, at have noget konkret jeg gerne vil med skoleåret, så det ikke bare bliver det samme som sidste år.

Normalt holder jeg dem for mig selv, men helt eksklusivt for I lige en smag på hvordan jeg gør, både i år men også sidste år.

Det er ofte noget jeg gerne vil prøve af eller blive bedre til. Jeg laver normalt 3-4 fortsætter og ellers har jeg ikke så mange regler omkring det. Det betyder også, at de er meget forskellige fra år til år. Der er gerne en eller to hvor jeg sætter baren lidt højt. Det er også okay hvis det ikke altid lykkedes for mig, bare jeg når derhen af.

Her er de forsætter jeg lavede sidste år.

skoleårsforstætter

Ja den sidste satte jeg baren ret højt og det lykkedes heller ikke, ikke engang tæt på. Men det er også meget rart, at få bekræftet man er det rigtige sted, nemlig i udskolingen.

De andre to lykkedes heldigvis, sammen med en hel masse andre ting som ikke har været på min liste, og det har været en fest.

Mine nye forsætter ser sådan her ud:

Igen sætter jeg baren ret højt på den sidste. Men nogen gange skal man række efter stjernerne og så når man måske æblet i æbletræet, eller noget i den retning.

Jeg kan kun anbefale at lave skoleårsforsætter, det er ret sjovt og motiverende. 🙂

 

Facebook Comments