Alle kan da bruge Google?

Alle kan google, men derfor kan det stadig være næsten umuligt at finde lige præcis det man leder efter. De fleste af mine elever bruger Google meget direkte og tænker ikke så meget over hvordan de søger. Det resultere i, at nogen gange kan det være svært for dem at finde de rigtige svar, som har en tendens til at drukne i alle de millioner af søgeresultater de får frem.

Har ledt efter nogle billeder/plakater/infographics eller lignende, med google søgetips og der findes en del – på engelsk. Selvom jeg er sikker på at vores engelsklære ville blive henrykt, er jeg bange for at udfordringerne omkring sproget, ville tage fokuset fra indholdet.

Så jeg har selv brygget en sammen på dansk. I samme hug øjnede jeg også lige chancen for at prøve canva.com af, det var en rigtig god oplevelse. Canva er et gratis online grafisk design program, som er oplagt til at lave infographics, plakater, bannere osv. Når jeg har fået lidt undervisnings erfaring med det, skal der nok komme et indlæg omkring det.

Min infographic er lavet i A3 format så den er nem at printe ud og hænge op. Den er til fri afbenyttelse. Nederst er der et link til download i PDF format, så den er nem at printe ud.

Så skal der Googles 🙂

Dansk infographic til google søgetips

Download PDF her

Facebook Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *